Crina mooi, lief en blij

Crina is een middelgroot teefje van ongeveer 3 jaar oud. Ze is gevonden op straat, ergens in de omgeving van Campina, een stadje in het oosten van Roemenië. Toen ze haar vonden was ze zwanger, en dat is waarschijnlijk ook de reden dat ze op straat is gezet. Dat gebeurd helaas heel erg veel in Roemenië.
Ze werd naar het asieltje van Iulia* gebracht en ze gingen meteen met haar naar de dierenarts om haar te laten steriliseren. Ze konden haar daarna niet terugzetten op de vindplaats, want daar was ze niet veilig. Het is een gebied waar de hondenvangers vaak komen.
Daarom wordt ze in het asieltje van Iulia opgevangen. Daar is het best goed en de honden die er zitten worden goed verzorgd, maar we willen zo veel meer voor dit lieve meisje. Zie hier hoe gelukkig ze kijkt, ze lijkt wel te lachen, zo blij met het kleine beetje aandacht dat ze in het asieltje krijgt.
Als de verzorgers er niet zijn, vermaakt ze zich met de andere hondjes, ze is met iedereen vriendjes en speelt heel leuk met haar soortgenootjes. Ze heeft het best naar haar zin, maar niets wint het van een fijn, warm thuis. Hopelijk krijgt dit lieverdje een keer de kans het asiel te verlaten en op reis te gaan naar lieve baasjes in Nederland.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Crina is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Crina, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Crina is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 3 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!