Chester jong en speels

Ik zal mij even voorstellen, anders weet je niet wie ik ben. Ik ben Chester en ik woon in Roemenië. Daar zit in het asiel van SOS Dogs. Eerst zat ik in een ander asiel, maar daar hebben ze mij uit gered want dat was een akelig asiel. Daar gaan de hondjes dood heb ik ze horen zeggen. Gelukkig was ik daar nog niet zo lang en hoef ik daar niet te blijven.
Ik ben een hond met hele speelse buien. Komt omdat ik jong ben, ongeveer 1 jaar. Nou bof ik dat ik hier in het asiel in een buitenverblijf zit met nog meer jonge hondjes en daar kan ik dus de hele dag mee spelen. Dat vind ik heel belangrijk.
Eva, één van de lieve mensen van het asiel hier, wilde met mij gaan wandelen. Dat wilde ik best met haar gaan doen, maar eerst even goed knuffelen vind ik. Je ziet ons op het korte filmpje. Ik ging eerst even op mijn achterste poten staan om met mijn voorste poten tegen Eva te kunnen opspringen. Ik ben heel enthousiast dat kan je wel zien. Ik raakte nog even met de riem in de knoop met daarna gingen we echt samen lopen en dat was super. Dat wil ik dus veel vaker doen. Een beetje snuffelen hier en daar, lekker aan het gras en de vreemde struikjes ruiken en af en toe mijn poot optillen.
Bovenaan mijn verlanglijstje staat dus: 1. spelen. 2. samen wandelen. Maar eerst heb ik daarvoor een baasje nodig, dom dom, dat zou ik bijna vergeten. Wil jij dat misschien zijn? Bel je dan gauw met de mensen van SOS? Dan kan ik naar jou toe komen!

Meer info

Chester is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Chester is nu in Nederland. Hij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Chester, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot-groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!