Cezar leuke knul

Cezar is mijn naam, aangenaam! Ik ben een leuke middelgrote knul uit Roemenië, en ik ben 2 jaar. Ik ben een mixje en ik heb wel wat van een herder in mij.
Ook ik ben op straat gevonden hier ergens in Roemenië. Dat was toen ik nog een klein ukkepukje was. Ik was helemaal alleen en heel zielig, totdat ik gered ben.
Sinds die dag ben ik in het asieltje van Iulia*. Ik heb het hier best naar mijn zin en ik speel veel met mijn hondenvriendjes.
Maar als jij mij leukt vindt en mijn baasje wilt worden, dan kan ik naar je toe komen hoor. Ook al wordt ik hier best goed verzorgd, net als alle hondjes wil ik het liefst een eigen baasje. Ik droom er vaak van hoe dat zou zijn. Dat baasje snapt dat ik nog veel moet leren en is heel lief voor mij en dan komt alles helemaal goed.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Cezar is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Cezar, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Cezar is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± november 2020
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!