Anetta vrolijke woef

Ikke heet Anetta. Ik ben een jonge hond, een meisje van 1 jaar oud. Ik ben een hele vrolijke woef en best een mooie vind ik zelluf. Ik ben een soort herder mixje denk ik.
Mijn eerste baasjes hebben mij weggedaan, zomaar ergens achtergelaten. Zo komt het dat ik op straat rondzwierf in m’n uppie. Maar gelukkig niet zo lang, want lieve mensen hebben mij gezien en toen brachten ze mij naar het asieltje van Iulia*. Daar woon ik nu dus totdat ik nieuwe baasjes krijg. Er wordt hier ondertussen goed voor mij gezorgd hoor, ik mag niet klagen.
Ik vind de mensen hier heel lief, en ik geef ze dus ook heel vaak kusjes om ze te bedanken voor alles. Ik ben blij dat ik hier ben, dat kan je wel aan mij zien, aan mijn koppie en mijn staartje. Ik heb hier ook veel hondenvriendjes om mee te spelen en dan kan ik lekker rennen en stoeien.
Ik ben echt heel lief en leuk en ik wil heel graag baasjes waar ik lekker mee kan knuffelen. Ik moet nog wel even leren hoe het moet in huis en zo. Ik ben niet dom hoor, maar ik woon nu een asiel en niet in huis, dus ik ben dat nog niet gewend. Misschien mag ik wel mee naar de hondenschool, daar kan ik vast ook nog veel leren.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Anetta is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Anetta, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Anetta is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot-groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!