Dusty heeft bijzondere ogen

Dusty is een lief, zacht en verlegen meisje, klein van stuk en ongeveer 8 maanden oud. Je herkent haar gemakkelijk door haar leuke flapoortjes en bijzondere oogjes. Haar ogen zijn verschillend van kleur, de één is blauw, de ander bruin. Ze is gevonden ronddolend door de straten, ze was erg bang en werd weggejaagd door andere honden en waarschijnlijk ook door mensen. Ze is een beetje bang voor nieuwe mensen, maar als je eenmaal haar vertrouwen hebt gekregen, geeft ze je alleen maar liefde terug. In het begin was ze erg voorzichtig naar haar pleegouders, maar na een paar dagen was ze een van de eersten die hen begroeten als ze thuiskwamen. Ze wil dan graag een aaitje of een schouderklopje of als het mag een lekkere traktatie.
In het pleeggezin kan ze goed met de de andere honden en katten. Ze is echt braaf en stil in huis, waar ze meestal de zachtste bank of stoel kiest om te ontspannen, zonder de andere viervoetige bewoners op de een of andere manier lastig te vallen. Buiten is ze veel alerter en actiever, speelt ze met de andere honden en blaft ze tegen indringers rond de tuin. Ze laat de andere honden haar niet domineren, staat haar mannetje wanneer het nodig is en laat ze zien dat ze dapper is en niet over het hoofd gezien mag worden. Maar ze vecht nooit en is nooit agressief. Ze kan het vooral goed vinden met honden van haar eigen formaat en maakt het geen van de 12 katten waar ze mee leeft lastig.
In het pleeggezin kan ze niet voor altijd blijven, dus we zijn voor lieve kleine Dusty op zoek naar haar forever home.

Meer info

Dusty is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Ze is nog in Roemenië, maar kan binnen enkele weken naar Nederland komen.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Dusty, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 8 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± klein
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Dusty?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje: