Cipri kijkt een beetje de kat uit de boom

Cipri is een ontzettende lieve en rustige jongen van ongeveer 2 tot 3 jaar oud. Hij reageert kalm en afwachtend in nieuwe situaties. Hij kijkt een beetje de kat uit de boom, zeg maar. Toen we hem bezochten in zijn verblijf in het open asiel in Roemenië vond hij ons en onze camera best een beetje spannend. Maar je kunt gewoon zien dat er een hele leuke trouwe hond in hem schuilt. Maar het moet er nog even uitkomen. Als je hem wat tijd geeft om aan je te wennnen en je te kunnen vertrouwen dan komt hij vast en zeker uit zijn schulp.
Bij de andere honden in het verblijf kan hij niet echt aansluiting vinden en hij loopt er een beetje verloren bij, dat is wel heel sneu. Hij zondert zich af van de rest en zoekt steeds de rust op. Wij denken dat hij veel beter op zijn plaats zal zijn bij mensen thuis, dan hier in het asiel tussen de honden. Waarschijnlijk heeft hij voordat hij zwervend op straat is gevonden, wel een leven bij een baas thuis gehad.
We zoeken voor Cipri mensen die hem begrijpen en hem de tijd geven om rustig te wennen. Mensen die hem een stabiel thuis kunnen bieden en hem waarderen zoals hij is. Cipri is zeker de moeite waard!

Meer info

Cipri is gecastreerd gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Hij is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor hem gevonden wordt. Dan kan hij opgehaald worden in onze kleinschalige opvang in Didam.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Cipri, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2 -3  jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± 55 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Cipri?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje: