Bundi geweldige hond

Bundi, heet deze geweldige hond. Hij is een grote reu van ongeveer 3 jaar oud. Met zijn lange haren is hij een prachthond om te zien. Hij is niet alleen ongelooflijk mooi, maar ook heel lief, blij en een super sociale hond.
Hij vindt alle mensen meteen leuk en lief en wil graag bij je zijn. Hij is een grote knuffelkont en als het kan volgt hij je en loopt trouw naast je mee.
Deze heerlijke hond, wordt opgevangen in het asiel van SOS Dogs in Roemenië. Daar leeft hij buiten met andere honden en heeft er de ruimte om rond te banjeren.
Hij is vriendelijk en altijd in een goed humeur en kan het goed met andere honden vinden. Maar mensen zijn toch wel zijn favoriet. We waren pas in het asiel in Sisterea, en Bundi zagen we meteen toen we aankwamen. We zijn weg van hem, en geloof ons, dat zul je ook zijn als je hem ontmoet.
We hopen goede baasjes voor hem te vinden, zodat deze lieverd het leven krijgt dat hij zo verdient. Liefde en aandacht, een eigen plek, lekker eten, lange wandelingen en nog veel meer!

Baasje worden?

Bundi is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Bundi, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Bundi is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 3 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!