Bella verdient een kans

Dit is het verhaal van onze Bella. Bella is een prachtig teefje van bijna 2 jaar oud. Bella stond al zo lang op onze website, maar we konden geen baasje voor haar vinden. Toch hebben we haar de kans gegeven om naar Nederland te komen, om een plekje te vinden voor haar. Toen ze bij ons was, zagen we hoe spannend ze het allemaal vond. De nieuwe wereld was totaal vreemd voor haar. Echter na rust, liefde en geduld begon ze langzaam te ontdooien. Ze vindt ons inmiddels helemaal geweldig, maar vreemde mensen blijven wat spannend.
Helaas is dit is niet haar enige "probleem". We zagen dat ze met haar achterpoten niet zo stevig was en we wisten eigenlijk vrij snel dat het niet goed was. Ons vermoeden werd bevestigd toen we röntgenfoto's van haar hebben laten maken. Conclusie: een ernstige vorm van HD. Zo is ze helaas geboren en er is niets meer aan te doen. Ze heeft inmiddels pijnstillers en daar doet ze het zoveel beter op! Ze rent, speelt en is vrolijk. Natuurlijk met mate, maar ze geniet volop!
Haar prognose is onbekend. Ze zal zeker de rest van haar leven pijnstillers moeten hebben en hoe lang ze zo goed blijft durven we niet te zeggen. Het kan een paar maanden zijn, maar ze kan ook maar zo oud worden!  We gunnen haar nog steeds haar eigen huisje, maar we realiseren ons ook dat het moeilijk zal worden. Een verlegen karakter, en dan ook nog HD.. Toch gaan we op zoek naar dat ene wonder. Ze verdient het namelijk zo. Ze heeft een ongelooflijk lief en zachtaardig karakter. Ze kan heel goed met andere honden overweg, loopt prima mee aan de riem en sloopt niets in huis. Bella zal zich niet prettig voelen in een drukke omgeving en heeft een rustig huisje nodig.
We geven haar zeker niet met de eerste de beste mee. We zijn echt op zoek naar iemand die haar zo lang mogelijk een liefdevol leven wil geven en met ons in overleg wil blijven over de beste zorg voor haar, het liefste bij onze eigen dierenarts.  Wie geeft Bella een thuis voor zolang ze kan genieten?

Meer info

Bella is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Bella is in Nederland. Zij is op afspraak te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Bella, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees hier onze adoptievoorwaarden.
  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: 50 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte), HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Bella?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!